+36 62 314 763 +36 70 775 74 43 6726 Szeged, Fülemüle u. 22.

Cone Beam CT- CBCT

Din păcate acest articol este disponibil doar în Maghiară.

Cone Beam CT- CBCT

A készülék a páciens feje körül körbefordulva készít felvételeket, majd ezekből a képekből egy szoftver segítségével állítják elő azokat a felvételeket, melyek a diagnosztikában használatosak. A besugárzott terület az új sugárzási formának köszönhetően (mely leginkább egy háromszögre emlékeztet) sokkal jobban hasonlít a természetes fogívhez, így nem csak az érdektelen terület marad a sugárzási területen kívül, de egyúttal csökken a besugárzás is.

Rendelőnkben az innovatív és – a szervezetet is kímélő - zöld technológiával rendelkező Cone Beam CT-vel beépített Vatech Pax-i 3D digitális panoráma röntgengép teszi teljessé a fogorvosi radiológiai diagnosztikát.

A korszerű diagnosztikai eszköz nem csak a fogorvosok munkáját segíti, de a páciensre nézve is számos előnnyel jár:

  • Innovatív technológiájának köszönhetően a lehető legkisebb sugárterhelés éri a pácienst (a felvétel elkészítési ideje pár másodperc).
  • A berendezés segítségével 3D CT és panoráma röntgenfelvétel is készíthető, így a páciensnek nem kell külön röntgen központba mennie a két felvételért. A CT gép segítségével lehetőség van mindössze egyetlen egy fog gyökereinek alapos vizsgálatára, de képet kaphatunk a komplex fogazatról és állcsontról, valamint az ott található problémákról is.
  • A 3D CT nem csak a szervezetet kíméli, de zöld technológiának köszönhetően a környezetet is óvja.

 

A Fehér Dent Esztétikai Fogászatnál fontos szempont számunkra, hogy pácienseink a lehető legjobb szolgáltatásban részesüljenek és biztonságban érezzék magukat. A folyamatos tanulás és képzés mellett elengedhetetlennek tartjuk, hogy csúcstechnológiás gépekkel segítsük a kezelések sikerességét. A legújabb Cone Beam CT-vel beépített Vatech Pax-i 3D digitális panoráma röntgen berendezés lehetővé teszi, hogy pácienseink számára a lehető legpontosabb diagnózist állítsuk fel és így személyre szabott kezelést tudjunk nyújtani számukra.