Rólunk mondták

Pácienseink véleménye

Gábor Kristóf

„Az egész egy sima vizsgálattal kezdődött a Fehér Dent Esztétikai Fogászatban, amikor is kiderült, hogy keresztharapásom van és fogszabályozóra lenne szükségem. Visszagondolva korábban sokszor fájt az állkapcsom (feltehetőleg a rossz harapás miatt), de egy korábbi fogorvosom sem ajánlotta a fogszabályzót.

A kezelés előtt Fehér Judit doktornő mindenről – azaz, hogy mit milyen lépés fog követni – részletesen beszámolt, így semmi sem ért váratlanul. A fogszabályozó felhelyezését követő első hetet leszámítva semmilyen fájdalomról vagy kellemetlenségről nem tudok beszámolni. Természetes, hogy a kezelés első pár napjában kicsit érzékenyebb a fog, de egyébként semmi másban nem gátol a viselése, maximum 1 perccel hosszabb azóta a fogmosás. A popcorn és a rágó „tiltott gyümölcs”, de úgy gondolom, ennyit ki lehet bírni.

A Fehér Dent kezelési folyamatai gyorsak, a kollégák precízen és ügyesen dolgoznak. Mindösszesen fél éve viselek fogszabályozót, de már most látom a fogaimon a változást.” (Gábor Kristóf)

 

Károlyi Olga

„A Fehér Dent munkatársai mindig rugalmasak, mindig a páciens igényeihez alkalmazkodnak és extra sürgős esetekben is azonnali segítséget nyújtanak. Tudom, hogy itt jó kezekben vagyok: az itt dolgozók folyamatosan továbbképzéseken vesznek részt, hiszen fontos számukra a szakmai fejlődés, emellett pedig a rendelőben korszerű berendezések segítik a kollégák munkáját és a páciensek gyógyulását. Az olykor kellemetlenségekkel is járó kezelések ellenére is jó érzéssel tölt el ide jönni.” (Károlyi Olga)

Miért szeretünk itt dolgozni? (kollégáink véleménye)

Martonosi Bernadett

„A Fehér Dent Esztétikai Fogászat erőssége a csapatmunkában és a rendelőben elérhető szolgáltatások széles tárházában rejlik. Az ideérkezésemkor itt dolgozó asszisztensnők maximálisan segítettek a folyamatok minél gördülékenyebb átadásában, valamint abban, hogyan tudjuk egymást, valamint Fehér Judit doktornő  és a többi doktor munkáját a leghatékonyabban segíteni. A rendelőben található korszerű berendezések és a szakmai fejlődés lehetősége lehetővé teszi, hogy a gyerekfogászattól kezdve egészen az implantológiáig minden fogászati probléma esetén segítséget nyújtsunk a hozzánk forduló páciensek számára.” (Martonosi Bernadett)

 

 

 

 

„Szeretek itt dolgozni, mert nagyon jó a csapat. Könnyű együttműködni mindenkivel, Fehér Judit doktornő nagyon jó kolléga és emellett mindig mindenben motivál és segít.

A Fehér Dent rendelőjében tényleg minden a profizmusról szól: nemcsak a körülmények szuperek, de a berendezések is korszerűek, a legjobb minőségű alapanyagokkal dolgozunk, hogy pácienseink mosollyal az arcukon távozzanak rendelőnkből. Ez lehetővé teszi, hogy a legjobbat hozhassuk ki minden esetből. A hozzánk érkező páciensek nemcsak „fél kezelést” kapnak, hanem alapos, teljes körű szájvizsgálaton vesznek részt, hogy fogászati problémájukra globális megoldást nyújtsunk.” (Dr. John Joyce)