Kedves Pácienseink! Fogászatunk 2018. december 17. és 2019. január 6. között  zárva tart! Telefonos ügyelet: +36 70 775 7443  

+36 62 314 763 +36 70 775 74 43 6726 Szeged, Fülemüle u. 22.

Rólunk mondták

Pácienseink véleménye

 
Gábor Kristóf

„Az egész egy sima vizsgálattal kezdődött a Fehér Dent Esztétikai Fogászatban, amikor is kiderült, hogy keresztharapásom van és fogszabályozóra lenne szükségem. Visszagondolva korábban sokszor fájt az állkapcsom (feltehetőleg a rossz harapás miatt), de egy korábbi fogorvosom sem ajánlotta a fogszabályzót.

A kezelés előtt Fehér Judit doktornő mindenről – azaz, hogy mit milyen lépés fog követni – részletesen beszámolt, így semmi sem ért váratlanul. A fogszabályozó felhelyezését követő első hetet leszámítva semmilyen fájdalomról vagy kellemetlenségről nem tudok beszámolni. Természetes, hogy a kezelés első pár napjában kicsit érzékenyebb a fog, de egyébként semmi másban nem gátol a viselése, maximum 1 perccel hosszabb azóta a fogmosás. A popcorn és a rágó „tiltott gyümölcs”, de úgy gondolom, ennyit ki lehet bírni.

A Fehér Dent kezelési folyamatai gyorsak, a kollégák precízen és ügyesen dolgoznak. Mindösszesen fél éve viselek fogszabályozót, de már most látom a fogaimon a változást.” (Gábor Kristóf)

 

 

Károlyi Olga

„A Fehér Dent munkatársai mindig rugalmasak, mindig a páciens igényeihez alkalmazkodnak és extra sürgős esetekben is azonnali segítséget nyújtanak. Tudom, hogy itt jó kezekben vagyok: az itt dolgozók folyamatosan továbbképzéseken vesznek részt, hiszen fontos számukra a szakmai fejlődés, emellett pedig a rendelőben korszerű berendezések segítik a kollégák munkáját és a páciensek gyógyulását. Az olykor kellemetlenségekkel is járó kezelések ellenére is jó érzéssel tölt el ide jönni.” (Károlyi Olga)

 
 
 
 
 
 
 
 

Kollégáink véleménye

 

Martonosi Bernadett

„A Fehér Dent Esztétikai Fogászat erőssége a csapatmunkában és a rendelőben elérhető szolgáltatások széles tárházában rejlik. Az ideérkezésemkor itt dolgozó asszisztensnők maximálisan segítettek a folyamatok minél gördülékenyebb átadásában, valamint abban, hogyan tudjuk egymást és Fehér Judit doktornő munkáját a leghatékonyabban segíteni. A rendelőben található korszerű berendezések és a szakmai fejlődés lehetősége lehetővé teszi, hogy a gyerekfogászattól kezdve egészen az implantológiáig minden fogászati probléma esetén segítséget nyújtsunk a hozzánk forduló páciensek számára.” (Martonosi Bernadett)

 

 

 

 

 

„Szeretek itt dolgozni, mert nagyon jó a csapat. Könnyű együttműködni mindenkivel, Fehér Judit doktornő nagyon jó kolléga és emellett mindig mindenben motivál és segít.

A Fehér Dent rendelőjében tényleg minden a profizmusról szól: nemcsak a körülmények szuperek, de a berendezések is korszerűek, a legjobb minőségű alapanyagokkal dolgozunk, hogy pácienseink mosollyal az arcukon távozzanak rendelőnkből. Ez lehetővé teszi, hogy a legjobbat hozhassuk ki minden esetből. A hozzánk érkező páciensek nemcsak „fél kezelést” kapnak, hanem alapos, teljes körű szájvizsgálaton vesznek részt, hogy fogászati problémájukra globális megoldást nyújtsunk.” (Dr. John Joyce)