Miért hatékonyabb a Pitts 21 fogszabályozó készülék, mint a hagyományos fogszabályozó?

Azt biztosan állíthatjuk, hogy a Pitts 21 fogszabályozó rendszert nem véletlen nevezik a hollywoodi mosoly titkának is! Lássuk, hogy miért:

A Pitts 21 egy fejlett kis súrlódású és könnyű erővel rendelkező fogszabályozó megoldás, amely optimális irányítás mellett egészséges fogmozgást biztosít.

Hogy mit jelent ez az Ön számára?

Kényelmes viselet: A Pitts 21 rendszer a sima, lekerekített sarkainak és széleinek köszönhetően puhák az ajkaidhoz, így kényelmesebb élményt nyújtanak viselőjének. A készülék alacsony profilú kialakítása miatt kevésbé állnak ki, csökkentve az irritációt.

Rövidebb kezelés: A Pitts 21 rendszere hatékonyabban működik, mint a hagyományos fogszabályozók, ami rövidebb kezelési időt eredményez.

Sebesség: A Pitts 21 fogszabályozót gondosan úgy tervezték meg, hogy a fogorvosoknak a legjobb lehetőséget biztosítsák a lehető leggyorsabb fogmozgatáshoz. Ez általában kevesebb találkozót és gyorsabb kezelési időt eredményez, mint a hagyományos fogszabályozók.

Higiénia: A kis méret és a lekerekített élek megkönnyítik a Pitts 21 merevítők tisztítását. Egy gyors vízzel történő öblítés megszabadítja a legtöbb ételmaradéktól a fogszabályozót

Minőségi eredmények: A Pitts 21 rendszer lehetővé teszi az egészséges fogmozgást és a végső igazítás teljes ellenőrzését. A kezelés befejezése után a betegek széles mosollyal és ragyogó fogsorral hagyják el a Fehér Dent Altatásos Fogászat rendelőjét.

Tudjon meg többet a Pitts 21 fogszabályozó készülékről és kérjen konzultációs időpontot még ma:
https://www.feherdent.hu/a-fogszabalyozas-uj-dimenzioja-a-pitts-21-rendszer/