Fehér Dent – Szeged

Szolgáltatások

összes szolgáltatás

Bemutatkozás

Hangulatos, nyugodt légkörű várónk és csúcstechnológiájú gépeknek helyet adó rendelőnk kialakításakor fontos szempont volt számunkra, hogy pácienseink a lehető legnagyobb biztonságban érezzék magukat.

Felejtse el a zsúfolt várókat, a fölösleges várakozást és a személytelen ellátást. Magánrendelőnkben kellemes körülmények között kap személyre szabott, professzionális szolgáltatást.

Teljes mértékben meg vagyok elégedve a Doktornővel. Én fogszabályzáson jártam nála, de volt korona csere is, amit másik fogorvos tett fel, de nem voltam vele elégedett. Most teljesen tökéletes! Két évig jártam hozzá fogszabályzásra. 28 éves vagyok, gyerekkoromban volt éjszakai fogszabályzóm, majd fixet is kaptam, de nagyon elrontották! Mondanom sem kell, azt sem a Doktornő csinálta! Most végre rendben vannak a fogaim! Én egyébként interneten akadtam a Fehér Dent Altatásos Fogászatra és a Doktornőre, és először is a kommenteket olvastam el, hogy ki mit mond róla, és azután döntöttem ő mellette.

H.G.
Érdekességek

Befektetés a jövőbe, az egészségbe – fogszabályozással

Szép mosoly és vonzó megjelenés - ez ma már alapkövetelmény mindennapi életünkben. Egy rendezetlennek tűnő fogsor nemcsak önbizalomhiányhoz vezet, hanem a társadalmi kapcsolatokban, a munkahelyi előrejutásunkban is hátrányt jelenthet. Szájban az egészség: kevesen tudják, hogy a fog- és ínyproblémák súlyos megbetegedést okozhatnak. Szájunkban kezdődik az emésztés és a hangformálódás helye is. Fogszabályozással már nemcsak gyermekkorban orvosolhatóak a problémák, hanem a felnőttek is tehetnek esztétikus mosolyukért. A Fehér Dent Altatásos Fogászat a fogszabályozás teljes palettáját kínálja Szegeden.

Tovább

Kapcsolat

Cím: 6726 Szeged, Fülemüle u. 22.
E-mail cím: info@feherdent.hu
  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.