Fehér Dent – Szeged

Szolgáltatások

összes szolgáltatás

Bemutatkozás

Hangulatos, nyugodt légkörű várónk és csúcstechnológiájú gépeknek helyet adó rendelőnk kialakításakor fontos szempont volt számunkra, hogy pácienseink a lehető legnagyobb biztonságban érezzék magukat.

Felejtse el a zsúfolt várókat, a fölösleges várakozást és a személytelen ellátást. Magánrendelőnkben kellemes körülmények között kap személyre szabott, professzionális szolgáltatást.

Legjobb fogorvos Szegeden szakmailag erős, profi fölszereltségű rendelője van. Alapos diagnózis állít fel, kikezeli a problémát. Drága, de arányban van a minőséggel.

B. Miklós
Érdekességek

Fogápolás a terhesség alatt a Fehér Dent Altatásos Fogászatnál

A terhesség alatt a fogápolásra nagyobb hangsúlyt kell fektetni, hiszen a kismama szervezetében végbemenő hormonális és fizikai változások a fogakra is hatással vannak. Terhesség idején az egyik leggyakoribb probléma a fogínygyulladás, melynek a megnövekedett hormonszint az oka. Az íny érzékennyé válik, vérzik is, és mindehhez kellemetlen szájszag is párosulhat. A fogínygyulladás okozója a felhalmozódott lepedék és az abban található baktériumok, melyek a méhlepényen keresztül elérhetik a magzatot és károsan befolyásolhatják a születendő gyermek fejlődését. Ezért a fogápolást nem szabad elhanyagolni a terhesség ideje alatt sem, hiszen a kellemetlen tünetek közvetlenül vagy közvetett módon hatással lehetnek a baba egészségére is. Megfelelő fogápolással és rendszeres fogászati ellenőrzésekkel az ínygyulladás, vérzés vagy fogszuvasodás megelőzhetőek. Mossunk rendszeresen fogat, használjunk fogselymet és szájvizet és így megelőzhetjük a kellemetlen tüneteket.

Tovább

Kapcsolat

Cím: 6726 Szeged, Fülemüle u. 22.
E-mail cím: info@feherdent.hu
  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.