Befektetés a jövőbe, az egészségbe – fogszabályozással

„Minden egyes fog az egész emberrel áll kapcsolatban.”  (dr. Adloff)

miert-jo-befektetesSzép mosoly és vonzó megjelenés – ez ma már alapkövetelmény mindennapi életünkben. Egy rendezetlennek tűnő fogsor nemcsak önbizalomhiányhoz vezet, hanem a társadalmi kapcsolatokban, a munkahelyi előrejutásunkban is hátrányt jelenthet. Szájban az egészség: kevesen tudják, hogy a fog- és ínyproblémák súlyos megbetegedést okozhatnak. Szájunkban kezdődik az emésztés és a hangformálódás helye is. Fogszabályozással már nemcsak gyermekkorban orvosolhatóak a problémák, hanem a felnőttek is tehetnek esztétikus mosolyukért. A Fehér Dent Esztétikai Fogászat a fogszabályozás teljes palettáját kínálja Szegeden.

A fogszabályozás nemcsak trendinek számít, de státuszszimbólum is!
Sokan csak felnőttkorban szembesülnek azokkal a hátrányokkal, amelyeket rosszul nőtt fogaik okoznak. Mióta azonban már nem egy sztár fogszabályozóval jelent meg a nyilvánosság előtt, és egyre többek hordanak fogszabályozót, ma már nem számít szégyennek sem a tinik, sem a felnőttek körében. A tinik színes rögzített fogszabályozót is választhatnak, így ebben a korosztályban a fogszabályozó hordása a divat része lett. Mind felnőtteknél mind tiniknél a fogszabályozó viselése az igényesség és a saját egészségünkre való odafigyelés szimbóluma. Nem az a szégyen ha fogszabályozót visel valaki, hanem az ha torlódottak a fogai.

Még egy érv a fogszabályzó mellett
Ugyan használnak még fém fogszabályzókat, de egy kis szerencsével neked nem arra lesz szükséged. Manapság sokkal több lehetőséged van, mint azt gondolnád. Az esztétikus fogszabályzóval, mely megegyezik a fogad színével szinte teljesen észrevétlenül kerülnek helyre a fogaid. De ha bevállalós vagy – és miért ne lennél az – akár kedvenc csapatod színeit is felrakathatod a fogaidra.
Ezek után mi jöhetne még? Ha hiszed, ha nem, olyan fogszabályzók is vannak, amelyet a fogsorod mögé tesznek, azaz teljesen láthatatlan, ez az úgynevezett lingualis fogszabályzó.
Arról nem is beszélve, hogy a technikai fejlődésnek köszönhetően ma már sokkal gyorsabb eredményt lehet elérni fogszabályozási eszközökkel.

A fogszabályozás jó befektetés a jövőbe
A fogszabályozást érdemes gyermekkorban elkezdeni, hiszen ezzel gyermekünket megkímélhetjük számos kudarcélménytől, önbizalmát erősíthetjük és későbbi munkahelyi és magánéleti sikereihez is jó alapot biztosíthatunk. A felnőtteknek sem kell lemondani a szép mosolyról. Ma már léteznek olyan fogszabályzó készülékek, amelyek kevésbé feltűnőek. A láthatatlan vagy más néven belső fogszabályozót a fogazat belső oldalára rögzítik, így az külső szemlélő számára láthatatlan. Gondoljon Ön is gyermeke jövőjére, hiszen a fogszabályozás jó befektetés. A Fehér Dent szegedi fogászati rendelőjében fogorvosaink minden páciensnek személyre szabott megoldásokat kínálnak a legoptimálisabb eredmény érdekében.

Miért érdemes fogszabályozást kérni?

A fogszabályzás egészségügyi okai mellett az esztétikai érvek is sokan nyomnak a latba:

  • A jó megjelenés és a szép fogsor által biztosított mosoly kellemes benyomást kelt másokban. Minden reggel, amikor tükörbe nézünk, egy önbizalommal teli ember mosolyát látjuk. Elfelejthetjük a visszafogott nevetést és azt a szégyenérzetet, amit rendezetlen fogazatunk okozott.
  • Gyermekkorban, de felnőttkorban is lehetnek negatív pszichés hatásai csúnya fogainknak. Magabiztosságunk és önbizalmunk helyreállítható fogszabályozással.
  • A fogszabályozó viselése azt jelzi környezetünknek, hogy törődünk önmagunkkal és egészségünkkel.

Kérje személyre szabott ajánlatunkat! Nincs veszíteni valója, egy szép fogazattal csak nyerhet.

Várjuk konzultációnkra a Fehér Dent Altatásos Fogászatba, Újszeged kellemes kertvárosi övezetébe.