Fogorvosi rendelő Szeged

Újszeged elegáns, frissen épült részén várjuk modern, a legkorszerűbb technológiával felszerelt fogorvosi rendelőnkbe.

Fogorvosi rendelőnk Szegeden

Hangulatos, nyugodt légkörű várónk és csúcstechnológiájú gépeknek helyet adó rendelőnk kialakításakor fontos szempont volt számunkra, hogy pácienseink a lehető legnagyobb biztonságban érezzék magukat.

Felejtse el a zsúfolt várókat, a fölösleges várakozást és a személytelen ellátást. Magánrendelőnkben kellemes körülmények között kap személyre szabott, professzionális szolgáltatást.

Orvosaink és munkatársaink számára a páciens korrekt és érthető tájékoztatása, az igényeire és a komfortérzetére való maximális odafigyelés ugyanolyan fontos, mint a professzionális, magas szakmai színvonalú fogászati munka.

Széleskörű fogászati kezelések Szegeden

Professzionális szolgáltatások a Fehér Dent Altatásos Fogászat szegedi fogorvosi rendelőjében

Ma már a fájdalom- és stresszmentes fogászati kezelés mellett, a fogászati rendelő felszereltsége, kellemes környezet, otthonossága is fontos. A fogorvos és a fogászati asszisztencia szakmai profizmusa mellett a kedvességet, a páciensek számára legjobb megoldások megtalálását és a fogorvosi kezelések menetének elmagyarázását is igénylik a betegek.

Fogorvosi kezelések Újszegeden

A Fehér Dent Altatásos Fogászat újszegedi rendelője mindezeknek az elvárásoknak maximálisan megfelel, amelyet a fogorvosi rendelő vendégkönyvének véleményei is alátámasztanak. Fontos, hogy a betegek megbíznak fogorvosukban, aki nemcsak professzionális fogorvosi munkát végez, hanem ezzel egyidejűleg kedves és betegközpontú. A 20 éves szakmai tapasztalat, a legmodernebb műszerekkel felszerelt szegedi fogorvosi rendelő, a minőségi anyagok mind mind hozzájárultak ahhoz, hogy a szegedi Fehér Dent Altatásos Fogászat csatlakozott a jó hírű, kedvelt fogászati rendelők sorához.

Komplex szolgáltatások egy fogorvosi rendelőben

A gyermekfogászat, a fogszabályozás mellett a hagyományos fogpótlás, fogfehérítés, fogkőeltávolítás, esztétikai fogászat, szájsebészet, fogbeültetés (implantológia) megtalálhatóak a szegedi rendelő kínálatában. A Fehér Dent Altatásos Fogászatnál olyan különleges szolgáltatásokkal is várjuk pácienseinket, mint például a biológiai fogászat, amelynél fémmentes fogászati megoldásokat alkalmazunk. Rendelőnkben emellett lehetőség van a láthatatlan fogszabályozásra is, amelyet azoknak ajánlunk, akik a fogszabályzó használata mellett is szeretnének önfeledten mosolyogni.

A fogászati kezeléseknek nem kell többé a fájdalomról szólnia!

A fogászati kezeléseknél a fájdalomcsillapítás kiemelt fontosságú, amelyhez a fogorvosok a legkorszerűbb módszereket használják. Rendelőnkben lehetőség van altatásos fogászatra is, így Önnek nem kell többet félnie a fogászati kezeléstől. Az altatásos módszer során bármilyen fogászati beavatkozást el lehet végezni. Ezen kívül újdonság a fogászati garancia, amelyet a fogászati laboratórium és a fogászati rendelő a beépített fogművekre vállal: ez a felhasznált anyagok kiváló minőségét is tanúsítja.

Várjuk szeretettel a Fehér Dent Altatásos Fogászatban!