Online konzultáció

Hogyan veheti igénybe online tanácsadásunkat?

A konzultáció megkezdése előtt győződjön meg róla, hogy számítógépén vagy telefonján van Skype alkalmazás. Ha nincs, telepítse. Az online rendelés igénybevételéhez okostelefonra, egy kamerával felszerelt táblagépre vagy asztali gépre, illetve utóbbi esetben még egy mikrofonos fejhallgatóra lesz szükség.

 1. Amennyiben kérdése, problémája adódik, az alábbi e-mail címen jelentkezzen be konzultációra szakorvosunkhoz: info@feherdent.hu
  Kérjük, az e-mail-ben adja meg nevét, telefonszámát, e-mail címét, lakcímét (irányítószám, város, utcanév, házszám)
  és egy rövid leírást milyen problémával kapcsolatban fordul hozzánk. Továbbá adjon meg 3 lehetséges konzultációs időpontot az alábbi időintervallumok közül. Hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot.

  Hétfő: 16:00-17:00
  Kedd: 10:00-11:00
  Szerda: 16:00-17:00
  Csütörtök: 10:00-11:00

 2. A második konzultáció esetén az Ön által megadott e-mail címre egy díjbekérő érkezik majd. Kérjük, hogy az online tanácsadás díját a konzultációt megelőzően utalja át. Az átutalt pénz megérkezése után tudunk időpontot biztosítani.
 3. Az utalást követő munkanapon, de legkésőbb a konzultációt megelőző napon e-mail-ben küldjük el Önnek az online konzultáció meghívóját. Ebben egy linket talál majd, melyen keresztül a konzultációra a megadott időpontban be tud jelentkezni.

A Skype-kapcsolat ideje alatt lehetősége lesz elmondani szakorvosunknak problémáját, esetleg azt a kamera segítségével meg is mutathatja.

A konzultáció végén a beszélgetés összefoglalóját és a szakorvosi ajánlásokat e-mail-ben is elküldjük Önnek.

Természetesen az online konzultáció nem helyettesíti a szakorvosi ellátást és a személyes találkozót. Amennyiben sürgősségi esetről van szó, szakorvosunk tájékoztatja Önt, hol kaphat ellátást. Minden más esetben pedig abban tudunk segíteni, hogy elmondjuk: mit tud tenni annak érdekében, hogy panaszai enyhüljenek, illetve állapota ne romoljon lényegesen addig, amíg ismét fogadni tudjuk rendelőnkben.

Éljen a lehetőséggel, kérjen időpontot online rendelésünkre.