Kedves Pácienseink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy rendelőnk 2020.05.04-től a megszokott nyitvatartás mellett üzemel. Bővebb információ

“Láthatatlan” fogszabályozás

Din păcate acest articol este disponibil doar în Maghiară, Engleză Americană, Germană și Sârbă.

”Láthatatlan” fogszabályozás

A “láthatatlan” fogszabályzóval bátran mosolyoghat!

A láthatatlan fogszabályzó egy hatásos újdonság, amely minden eddiginél esztétikusabb hatást kelt, így tökéletesen alkalmazkodik a páciens életviteléhez. Nem kell többé aggódnia, hogy mosolygásnál előnytelenül fog mutatni a fogszabályzó, hiszen az teljesen láthatatlan. A hagyományos, ”külső” fogszabályozóval szemben a bracket-eket a páciens fogaira (egyénileg) kell kialakítani, hiszen a fogak belső felszíne nagyobb diverzitást mutat. Ezzel a fogszabályozási megoldással nem szükséges várnia arra, hogy a készüléktől megszabadulhasson és megmutathassa fogait, hiszen azokat nem takarják drótok. Ráadásul ez a módszer is ugyanolyan eredményes, akár a hagyományos fogszabályozás, továbbá ugyanazok az elvek és szabályok vonatkoznak rá:

  • Fontos a megfelelő szájhigiénia fenntartása, melyhez a fogszabályzó kezeléshez kialakított speciális fogkefe és fogköz tisztító kefe lehet a páciens segítségére.
  • Kötelező fogszabályozó kontrollokon való részvétel.
  • A belső készülék lekerülése után ugyanúgy szükséges a retenciós készülék viselése.

Érdeklődjön a láthatatlan fogszabályzóról a Fehér Dent Esztétikai Fogászatnál Szegeden!

Kezelésük

Előtte

Utána

Data sosire