Invisible Braces

So far, invisible orthodontics is not only more esthetic but an effective system in modern orthodontics.

Invisible braces also known as lingual orthodontics has an advantage over traditional braces as they are concealed on the inner surface of the teeth. According to the patient’s teeth position, the lingual brackets are bonded which are then connected together by a thin archwire. It has minimal impact on tongue position and speech allowing patients to feel comfortable within a week. Depending on your personal orthodontic needs, it typically takes 3-18 months to complete the treatment.

We highly recommend the STb light lingual system because it uses light forces and low friction.
stb_logo

Invisible Braces

A “láthatatlan” fogszabályzóval bátran mosolyoghat!

A láthatatlan fogszabályzó egy hatásos újdonság, amely minden eddiginél esztétikusabb hatást kelt, így tökéletesen alkalmazkodik a páciens életviteléhez. Nem kell többé aggódnia, hogy mosolygásnál előnytelenül fog mutatni a fogszabályzó, hiszen az teljesen láthatatlan. A hagyományos, ”külső” fogszabályozóval szemben a bracket-eket a páciens fogaira (egyénileg) kell kialakítani, hiszen a fogak belső felszíne nagyobb diverzitást mutat. Ezzel a fogszabályozási megoldással nem szükséges várnia arra, hogy a készüléktől megszabadulhasson és megmutathassa fogait, hiszen azokat nem takarják drótok. Ráadásul ez a módszer is ugyanolyan eredményes, akár a hagyományos fogszabályozás, továbbá ugyanazok az elvek és szabályok vonatkoznak rá:

  • Fontos a megfelelő szájhigiénia fenntartása, melyhez a fogszabályzó kezeléshez kialakított speciális fogkefe és fogköz tisztító kefe lehet a páciens segítségére.
  • Kötelező fogszabályozó kontrollokon való részvétel.
  • A belső készülék lekerülése után ugyanúgy szükséges a retenciós készülék viselése.

Érdeklődjön a láthatatlan fogszabályzóról a Fehér Dent Altatásos Fogászatnál Szegeden!

TREATMENT

Befor

After

Subscribe